Anmälan

Anmälningsavgift

I anmälningsavgiften ingår

  • Energi- och vätskestationer
  • Elektronisk tidtagning
  • Medaljen
  • Den sköna deltagartröjan
  • Mat efter loppet

Byta namn eller klass, eller komplettera din anmälan med tillägg

Ändringar i anmälan gällande namn eller klass, gör du själv i anmälningssystemet. Där kan du även komplettera med tilläggstjänster. Namn- och klassbyte går att göra fram till och med 13 september. Vid ändringar betalar du den eventuella mellanskillnad i pris som gäller vid aktuellt datum. Klicka på knappen ”ändra din anmälan” högst upp på denna sida.

Anmälda deltagare

Betalning & anmälningsvillkor

Betalning sker mot faktura i samband med anmälan. EQ Timing är ansvariga för all hantering av betalning i samband med loppet. Din anmälan är definitiv och ej återbetalningsbar. Genom din anmälan till loppet godkänner du loppets anmälningsvillkor.

Avbeställningsskydd

Vårt avbeställningsskydd ger dig anmälningsavgiften tillbaka om du blir sjuk eller skadad, så att läkare gör bedömningen att du inte kan springa loppet.

Orsaken ska alltid styrkas med läkarintyg. Läkarintyget ska innehålla uppgifter om din diagnos och ett datum för din första behandling eller undersökning. Dessutom bör läkarintyget visa datum för den behandling eller undersökning som ligger till grund för läkarens beslut att avråda dig från att springa loppet. Observera att skyddet gäller för en skada eller sjukdom som inträffar efter att du anmälde dig och innan loppet avgörs. Intyget ska skickas till oss senast två veckor efter loppet. Observera att avbeställningsskyddet gäller endast för dig och om du blir skadad eller sjuk, inte för anhöriga. För att utnyttja ditt avbeställningsskydd skickar du in läkarintyget till [email protected] senast en månad efter att loppet genomfördes.

Avbeställningsskyddet kan bara tecknas i samband med din anmälan till loppet.
Pris 99 kr, gäller för USWE Paradiset STHLM det år som du är anmäld till.

Godkännande av publicering av personuppgifter

Genom din anmälan godkänner du att ditt namn, hemort, förening/företag, startnummer, ålder, bilder och film från loppet, starttid och måltid publiceras på internet och i andra medier.

Presentkort

På Trailrunningsweden.se kan du köpa presentkort till USWE Paradiset STHLM. Presentkortet är giltigt i 10 år efter köp. På presentkortet står en kod som den som nyttjar det anger i samband med anmälan till loppet.

Friskvårdsbidrag

I samband med anmälan till loppet får du ett kvitto som är giltigt för friskvårdsbidrag till din e-postadress. Vi är även anslutna till Wellnet och Epassi. Vill du använda någon av dessa tjänster gör du ditt köp i deras portal, och får efter köpet en kod som du använder vid registrering i USWE Paradiset STHLMs anmälningsystem.

Friskvårdsbidrag

I samband med anmälan till loppet får du ett kvitto till din e-postadress som är giltigt för friskvårdsbidrag. Vi är anslutna till Wellnet. Vill du använda deras tjänst gör du ditt köp i deras portal och får efter avslutat köp en kod som du använder vid registrering i USWE Paradiset STHLMs anmälningssystem.

Är din arbetsgivare ansluten till Epassi så får du registrera kvittot manuellt i deras tjänst, såvida din arbetsgivare tillåter manuell registrering hos Epassi. Det kvitto du får i samband med anmälan innehåller de krav som krävs för att vara giltigt för friskvårdsbidrag.

Det är vi som gör festen!

Nyhetsbrev

Kontakta oss

E-post: [email protected]

Besöksadress

Trailrunning Sweden AB
Hästtorget 6
312 30 Laholm

Copyrights (c) 2023 Paradiset STHLM